Aston Inox?

kvalitetne inox ograde

Inox-om smo se počeli baviti još 1993. u Düsseldorfu (Njemačka) da bi se 1997. prebacili u Mettmann. U Hrvatskoj djelujemo od 2005. i od prvog dana konstantno se usavršavamo i primjenjujemo najsuvremenije tehnologije pri izradi ograda i drugih proizvoda iz Inox-a.

Suradnja sa europskim udrugama Rostfrei e.V. u Düseldorfu i EuroInox u Brussels-u omogućava nam da pratimo najnovija dostignuća u oblasti materijala i tehnologije obrade nehrđajućeg čelika

Kvalitetnom i brzom izradom kao velikih serija tako i individualnih i pojedinačnih rješenja uspješno ispunjavamo sve zahtjeve naših kupaca i partnera.

Naše iskustvo i tradicija ali i stalno usavršavanje jamstvo su najviše kvalitete.

Stalna obuka i usavršavanje djelatnika argumenti su koji nas pozicioniraju daleko ispred konkurencije. Veliki broj modela i rješenja konstantno se nadopunjava iz dana u dan.

Materijali?

U našoj proizvodnji koristimo se isključivo INOX-om i to austenitnim nehrđajućim čelicima.

Materijali koje korisitmo dolaze iz Njemačke, Španjolske i Italije. Provjerene su kvalitete i imaju izuzetno dobru završnu obradu.

.

inox cijevi

"Crnu", kovanu ili aluminijsku bravariju ne radimo. Pri obradi metala nastaje sitna prašina koja se može zalijepiti za inox i jako brzo korodirati što jako narušava izgled inox-a. Isto se dogoađa ako se inox obrađuje alatima kojima su se prije toga obrađivali drugi metali.

Kako bi svojim kupcima jamčili inox ograde vrhunske kvalitete za sva vremena: Aston Inox obrađuje isključivo INOX!

Tehnologija?

Kod varenja se koristimo TIG (Tungsten Inert Gas) metodom odnosno elektrolučnim zavarivanjem netaljivom wolframovom elektrodom u zaštiti inertnog plina - Argona.

Sve varove prije završnog poliranja pastom prvo pasiviziramo i elektro-poliramo kako bi ostali otporni na koroziju za sva vremena. Bajceve ne koristimo jer nisu ekološki prihvatljivi.

pasivizacija inox ograde

Tek nakon toga mehaničkom obradom varovi dobivaju i atraktivan izgled. Ovako pripremljeni elementi i proizvodi od inoxa traju, u najmanju ruku, jednako dugo kao i objekt na kojem su postavljeni a ne rijetko i duže...

Kako bi se obje osobine i zadržale vrlo je važna stručna obrada inoxa. Iako naizgled jednostavna, obrada inoxa može, ako se nestručno izvodi, prouzročiti suprotan efekt od onoga koji se želio postići. Posljedice toga mogu doći do izražaja tek nakon izvjesnog vremena tijekom kojeg je proizvod bio izložen raznim utjecajima.

Stoga je jako važno osim na vrstu materijala obratiti pažnju na stručnost proizvođača.

Sve ograde, nadstrešnice, galanteriju i ostale proizvode izrađujemo isklučivo u radionici u zatvorenom prostoru, jer zbog tehnologije varenja i najmanji vjetar koji otpuše zaštitni plin može utjecati na kvalitetu vara. Na lice mjesta dovozimo gotove konstrukcije i proizvode koje onda samo učvrstimo.

Samo tako možemo jamčiti da će Vaše ograde biti jednako lijepe i nakon 30 godina.

obra�ena inox ograda

Vizija?

Naša vizija je nuditi kvalitetu i u najmanjem detalju uz optimalan odnos cijene i kvalitete!

Misija?

Preciznost pri izradi najviši je imperativ u našoj proizvodnji koji jamči kvalitetu bez kompromisa.

Mi smo Aston Inox - posvećeni izradi najpoželjnijih ograda!

-

© Aston Inox d.o.o. sva prava zadr�ana

.

Reklame: